keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

112. Tulevaisuus bloggaajana.

Tiedän, että tämä tulee melko yllättäen varmasti teille kaikille, mutta olen päättänyt siirtyä suurimmaksi osaksi omaan blogiin. Tykkään kirjoittaa blogia, enkä halua siitä luopua, eikä vika ole tässä blogissa tai siinä, että kirjoitan sitä kahden muun kanssa. Eikä se vika ole teissä, lukijoissa. Jotenkin vain tuntuu, että on pakko päästä uuteen ympäristöön, jotta kirjoittaminen sujuisi paremmin, eikä tunnu "pakkopullalta" palata kirjoittamaan.
Uuden blogin banneri, jonka tein eilen valmiiksi
Siirryin siis noin puoli vuotta valmistelemaani Liukastuen hyppyyn-blogiin. Olen tehnyt sinne ulkoasun, valmistellut esittelysivun ja kirjoittanut ensimmäisen postauksen valmiiksi noin sata kertaa. Nyt sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja päätin siirtyä sinne.
Vanhempaarkin vanhempia kuvituskuvia, mutta haitanneeko tuo..
Tuntuu pahalta jättää teidät kaikki tällä tavalla, mutta tuntuu piristävältä mennä uuteen blogiin, kun toisaalta tätä päivää on odottanut kauemmin kuin sen puoli vuotta, mitä olen tuota uutta blogia tehnyt valmiiksi, julkaistavaksi.

Nyt seuraakin teille pari kysymystä.
Haluatteko, että jatkan täällä kirjoittamista ja tulen satunnaisesti tiivistämään kuulumisia, vai jätänkö tämän blogin kokonaan taakseni?
Meinaako joku teistä siirtyä lukemaan uutta blogiani ja seurata elämääni myös sen puolella?

xS

2 kommenttia:

  1. Voisikko linkkaa sen blogin kun en meinaa millään löytää sitä?;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, unohdin sen tähän postaukseen linkata, vaikka piti :D mutta siis osoite on: liukastuenhyppyyn.blogspot.fi -> nyt se on linkattuna tuonne postaukseenkin :)

      Poista