tiistai 15. heinäkuuta 2014

111. 'Cause you know what to do with that big fat butt

Moi kaikki!
Nyt oon palaillut Englannista, ihan mahtavat kolme viikkoa sain siellä viettää. En ala tähän sen kummemmin reissua purkamaan, muutaman kuvan kylläkin lisään! Sen verran laitan, että mikäli ikinä harkitsette lähtevänne kielikurssille, tehkää se. Se antaa ihan liikaa, itkettiin kaikki perjantai iltana, kun puolet porukasta lähti niin aikaisin lauantaina, ettei nähty enää. Seuraavan kerran itkettiin lauantai-sunnuntai yönä, kun tajuttiin, että nyt se on ihan oikeasti ohi.
Punainen puhelinkoppi, mutta mustat oli kivempia - niillä oli ilmainen WiFi!
Brighton hoodz - ainut kestävämpi ostos oli nuo kuoret :D


Lisäksi ratsastusviikolla sain ratsastettavaksi ehkä parhaan ponin ikinä! Gunner on parasta, mihin olen ikinä ratsastushistoriani aikana tutustunut. Laikkuponi vei meidät voittajina maaliin kisoissa(0vp/0vp/0vp - ajassa 19sek.), suoritti maastohypyt puhtaasti mun pikkumokista huolimatta ja pisti kuskin töihin ihan kunnolla. Siinä missä poni maanantaina oikoi kaikkia apuja vastaan, se etenkin keskiviikkona kuunteli niin sileällä kuin esteilläkin hyvin! En edes lähtenyt tekemään perus virheitä niin paljoa kuin normaalisti sen kanssa, vaan pysyin ponin tukena kaikkien sarjojen ja ratojen läpi koko viikon ajan(mikä sitten näkyikin siinä, ettei yhtään kieltoja ja putoamisia tullut koko viikon aikana. Pari takajalkavirhettä läheltä tai kaukaa lähteneiden hyppyjen takia, mutta niistä ei tarvitse välittää). Nyt voisin tehdä mitä vain, että saisin jatkaa ponin kanssa työskentelyä ja hankkia molemmista ne parhaat puolet esiin(ja piilottaa huonot - ponin inhoamisen sileätyöskentelyä kohtaan - itseltä sen ratsastamisen unohtamisen radoilla ja esteillä yleensäkin).. :D

Kisapäivän kuvasatoa, G on ihan paras  

Paras poni ikinä antoi kotiintuomisiksi kaksi ruusuketta 

Porrashypyt
Porrashyppyjen jälkeinen pysty

Tukit
Ja nyt ulos aiheesta. Meillä on ensi viikon alussa estekurssi Matun kanssa - ja saadaan sinne lisäksi kaksi kuvaajaa! Itse teen varmaan jotakin postausta siitä kurssista, mutten tiedä vielä miten. Haluatteko joka päivältä oman postauksen(jolloin viimeinen postaus saattaa venyä - tai sitten ei) vai yhden superpitkän postauksen, jossa kerron jokaisesta päivästä erikseen? Lisäksi olen Matulla tämän ma-ke ajan, eli voidaan varmaan jotaan ihan muustakin aiheesta tehdä postausta, jos kiinnostaa?
Pakko oli saada postaukseen edes yksi Suomesta otettu ratsastuskuva! Putte saa täällä kotimantereella toimittaa mut superponin virkaa 

Loppuviikon on meripäivät ja Matu tulee meille torstaina koko loppuviikoksi, mennään kuvailemaan kaupungille ja kiertelemään ehkä jonkun verran meripäivä-aluetta. Ja itse pitäisi löytää kivat kengät, mutta saa nähdä jaksanko lähteä etsimään. Lisäksi mietittiin(krhm.. korjataas: minä mietin), että voitaisi esimerkiksi perjantailta tehdä videopostaus, jos kiinnostaa? Muitakin postausehdotuksia, mitä voitaisiin toteuttaa, saa toki ehdotella.

Nyt vietän loppuviikon mökillä(täälläkin Puikkaripäivät, eli joitain kuvia tulen lauantaina varmaan julkaisemaan) nauttien siitä, kun voi vain löhöillä. Välillä on pakko päästä tuulettumaan, vaikken yleensä jaksa paikoillaan maata. Suunnitelmissa on nähdä sisarukset vielä loppuviikon aikana ja käydä ehkä kuvailemassa jotain siskon kanssa.

Nyt se on moikka, kuulemisiin(ne postaustoiveet ei tosiaan oo kiellettyjä :D)!
xS

3 kommenttia:

  1. Tehkää matun kanssa videopostaus! :) http://emmabloggaaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sohviiii mäkii tuun teijän kaa merkkareille!!!:D

    VastaaPoista